BMW 335i Alb-Negru

Autor: Silviu Draganescu 07 aug. 2008 Știri auto

Rezultatul e impresionantÎi aplici o folie pe toată caroseria. Ce este impresionant e faptul că nu există cute pe modelul americanului, manopera fiind iroproşabilă. Iar folia nu are doar rol estetic, pentru că şi protejează vopseaua împotriva factorilor externi. Un alt avantaj ar fi reprezentat şi de faptul că în cazul unei reparaţii nu ar mai exista diferenţă de nuanţă între zona reabilitată şi restul maşinii.

Şi cel mai important, când te plictiseşti de vechea culoarea, dai jos folia şi pui alta. Eventual una deja imprimantă în culorile şi imaginile dorite. În ceea ce priveşte dezavantajele, aplicarea ei pe caroserie va fi călcâiul lui Ahile. Dar nu este mai puţin adevărat, că şi la vopsirea tradiţională, cel mai mare dezavantaj îl reprezintă vopsitorul. Mai ales în România.

Urmărește Promotor.ro pe Google News
Tags:


Visan Marian
Visan Marian
Începând cu anul 2015, Marian Vișan s-a implicat în domeniul auto, însă experiența sa în jurnalismul online începe din 2006, în timpul studiilor la Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării. La vârsta de 18 ani a început să se familiarizeze cu mașinile odată cu obținerea permisului ... citește mai mult

Comentarii
Inchide