BMW cu hărţi navigaţionale de la Google

Autor: Victor Gavril 18 sept. 2008 Știri auto

Motorul de căutare care va fi opţional pe modele germane se va numi "BMW Search Powered by Google". Valabil în sistemul de navigare şi asistare al viitoarelorBMW Seria 1 şi Seria 3, motorul de căutare marca Google va face posibilă căutarea unei locaţii doar prin cuvinte cheie. V-aţi dat seama! E la fel de simplu ca în faţa unui calculator.

De exemplu, pentru un restaurant va trebui doar să fie introdus un cuvânt ca acţiunea de căutare să poată începe. Rezultatul va fi afişat pe hărţile navigaţionale de la Google, aceastea furninzând informaţii suplimentare. O dată ce o adresă a fost afişată un eventual telefon sau un traseu către acel loc stau la doar un buton distanţă de şofer. Desigur, telefonarea se face prin sistemul "hands-free" oferit prin Bluetooth.

Hărţile din motorul de căutare BMW marca Google oferă pentru circa 150 euro în plus şi informaţii precum cele mai bune restaurante sau benzinăriile cu cele mai mici preţuri. Un astfel de sistem ar putea reprezenta noi standarde pentru viitoarele modele ale BMW. Însă dacă cineva este gata să dea 30.000 euro pe o maşină se va mai uita la micile variaţii ale preţului carburantului?    

VEZI TOATE ANUNŢURILE BMW

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide