BMW PAS – poze spion

Autor: Cosmin Iordache acum 12 ani Știri

20.02.2009

UPDATE FOTO: Vă prezentăm primele poze spion cu modelul BMW Seria 5 GT scos pe stradă. După cum se poate observa acesta are o siluetă interesantă, foarte vizibilă prin camuflajul uşor.

Prezentarea la Geneva13.02.2009:

UPDATE FOTO: Noul BMW Seria 5 GT, căci aşa se pare că se va numi potrivit celor de la Bimmerpost, a fost dezvelit aseară în cadrul unei prezentări semi oficiale. Rămâneţi alături de Promotor.ro pentru că azi vă vom pune la dispoziţie şi prezentarea oficială.

10.02.2009:

UPDATE FOTO: Deşi imaginea are o rezoluţie foarte mică, se poate observa că noua maşină pare un BMW X6 adus mai aproape de rangul de berlină, deşi vorbim de un crossover.

Conform ultimelor informaţii, BMW pregăteşte o prezentare internaţională de presă în această săptămână, deci rămâneţi cu noi pentru primele imagini şi informaţii în premieră!

30.01.2009:

Frate pentru X6?De fapt modelul surprins în pozele spion este un adevărat fastback, ce va avea la bază noua generaţie BMW Seria 5 şi care se pare că va ţinti spre cota de piaţă a lui Mercedes CLS, deşi nemţii anunţaseră că noul model va accede spre segmentul lui R Class. Deşi pozele nu relevă prea mult din designul viitorului model, fanii abordării radicale marca BMW ar putea fi puţin dezamăgiţi, arătând destul raţional. Ne aşteptăm ca multe dintre motoarele Serie 5 să se afle şi sub capota modelului care se ascunde în spatele acronimului PAS.

Acest concept prefaţează de fapt viitoarea versiune BMW Seria 5 GT, un model cu patru locuri capabil să transporte pasageri şi bagaje la standarde de lux ridicate. Bazat pe platforma limuzinei medii, dar cu un ampatament alungit acest model aduce o premieră în această clasă: fotoliile independente pentru locurile din spate, care pot glisa independent. De asemenea, un hayon ca la Skoda Superb este foarte probabil să facî parte din atipica configuraţie.

Sub capotă se vor afla majoritatea motorizărilor de pe viitoarea generaţie BMW Seria 5 cu un vârf de gamă de 408 CP twin turbo.

 Comentarii
Inchide