BMW Seria 7 – poze spion

Autor: Cosmin Iordache acum 12 ani Știri

BMW Seria 7 – poze spionBMW Seria 7 este unul dintre cele mai aşteptate modele în segmentul limuzinelor premium, doza de controversă, pe care vechea Serie 7 a stârnit-o, alimentând curiozitatea publicului privind noua generaţie. Oare va fi la fel de revoluţionar din punct de vedere stilistic, sau BMW va aplica o reţetă cu mai puţine ingrediente extravagante ?

Primele imagini surprinse ilustrează o siluetă mai zveltă şi trădează un profil elegant cu accente dinamice. Partea frontală cu faruri ce îmbracă extremităţile păstrează apartenenţa la ultimele produse lansate de bavarezi în segmentul SUV, BMW X5 şi X6. Deşi este mascată de un spoiler fals, partea din spate a limuzinei plusează la capitolul eleganţă, comparativ cu vechea şi mult comentata generaţie Serie 7.

BMW Seria 7 Noua Seria 7 va introduce un nou sistem iDrive şi există zvonuri că va exista şi o nouă cutie automată cu 8 rapoarte. Gama de motorizări va fi compusă din două dieseluri de 3.0 litri, turbo şi dublu turbo de 235, respectiv 286 CP, benzinarele fiind şi ele supraalimentate. Un 3.0 bi-turbo de 3.0 litri deja cunoscut de 306 CP şi un 4,4i de 408 CP, ce va fi probabil disponibil şi într-o versiune mai puternică. Cel mai ieftin model este un 3.0 litri aspirat de 272 CP.

Modelul va fi prezent în premieră în faţa publicului la Salonul de la Paris din 2009.Comentarii
Inchide