BMW Seria 7 – schiţe

Autor: Andrei Nan 21 apr. 2008 Știri auto

Din ce se observă, BMW se încăpățânează să rămână cu celebrul i-drive, mizând poate pe faptul că va atrage din vechii clienți, iar cei noi vor fi suficienți de tineri să nu mai aibă probleme cu lucrul pe un sistem electronic intuitiv. Deși designul este mai sportiv, calitatea va fi in mod sigur ridicată iar materialele iroproșabile, atmosfera interioară nu pare să fie foarte mult schimbată față de actualul model, ce în combinație cu formele exterioruluiva lăsa impresia ca noul model va fi doar un facelift mai puternic al actualei generații. În ce măsură se va întâmpla acest lucru vom afla cel mai târziu la Salonul Auto de la Paris, acolo unde limuzina bavareza va fi prezentată publicului larg.

Bmw Seria 7 +++++++++++++++

Se pare că maşina camuflată, din imaginile spion prezentate cu puţin timp în urmă, nu a fost de natură să îi oprească pe unii internauţi talentaţi să îşi facă o idee destul de fundamentată despre liniile viitoarei limuzine BMW Seria 7. Noua generaţie va fi lansată la Salonul Auto Paris 2009 şi se pare că va aborda un stil mai convenţional, cu o muchie laterală proeminentă care aminteşte clar de actuala Seria 3 şi faruri rotunjite, în stilul celor de la BMW Seria 6.

Interesant, cel care propune această imagine nu a prea luat în considerare elementele de design ale conceptului BMW CS Concept, despre care oficialii au afirmat că stă la baza noului stil al berlinelor bavareze.

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide