BMW X1 – Prima poză spion

Autor: Oraan Mărculescu acum 11 ani Știri

02.06.2009 – UPDATE FOTO

Jurnaliştii străini au putut testa noul BMW X1 la Mallorca pe un traseu special amenajat pentru a evidenţia abilităţile acestui model de a se descurca în off-road. Conform, BMWBlog.com, impresiile au fost destul de pozitive, dar mai important este că acest test nu a dezvăluit pe deplina maşina, fiind încă parţial camufaltă.

VEZI AICI POZELE CU BMW X1 SEMICAMUFLAT

29.04.2009: UPDATE FOTO

Martin Wunderlich, un user al bimmertoday.de, a surprinns noul BMW X1 fără nici un camuflaj, în timpul unei şedinţe de filmare oficiale. Deşi este doar o poză, maşina fiind surprinsă dintr-un singur unghi, se poate observa cu uşurinţă că modelul de serie este aproape identic cu BMW X1 Concept, de la Salonul Auto Paris 2008.

Sursa: bimmertoday.de via bmwblog.com

25.02.2008:

Alături de imaginile noului model X1 sunt dezvăluite şi câteva informaţii legate de partea tehnică a maşinii. Cei de la Britain Car Magazine au relatat că BMW X1 va dispune de o transmisie automată cu opt rapoarte care va îmbunătăţi acceleraţia şi consumul de combustibil. De asemenea, BMW X1 va beneficia de aceeaşi transmisie integrală ca şi modelul Mini Crossman, amândouă vor fi construite la fabrica Magna-Steyr din Austria.

Micul SUV va putea fi văzut la Salonul Auto de la Frankfurt în 2009, şi va fi lansat spre vânzare câteva luni mai târziu.Comentarii
Inchide