B&S Motors Romanian Superbike 2008, etapa a 2-a

Autor: Andrei Nan 11 apr. 2008 Știri auto

B&S Motors Romanian Superbike 2008, etapa a 2-aCircuitul de la Hungaroring a gazduit in perioada 4 – 6 aprilie etapa a doua din cadrul competiţiei  B&S Motors Romanian Superbike, prima competiţie românească de motociclism organizată exclusiv pe circuit.

Ionel Pascota, câştigătorul primei etape de la Serres, a concurat practic acasă, campionul european din 2007  fiind originar din Arad. La fel ca în Grecia, Pascota a dominat atât calificările cât şi cursa clasei Supersport, ajungând lider cu un total de 77 de puncte.

B&S Motors Romanian Superbike 2008, etapa a 2-aPlecat de pe prima poziţie a grilei de start, Ionuţ Mistode (Kawasaki), pilotul echipei Firemotorsport, s-a impus fără probleme terminând pe primul loc cu 77 de puncte în clasamentul clasei Superbike. Succesul este cu atat mai important cu cât printre învinşi s-au numărat Octavian Vrajitoru (Suzuki), campion naţional în 2007, şi  Bogdan Angelescu (Yamaha), vicecampion naţional în 2007.

Invitatul special al acestui eveniment a fost pilotul maghiar Gabor Talmaci, campionul mondial al clasei 125 cmc, care a mers în antrenamentele libere cu o motocicletă Honda, specificaţie 2008. Timpul său a fost cu două secunde mai bun decat cel stabilit de Ionuţ Mistode.

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide