Bugatti Veyron Grand Sport pentru Dubai Motor Show

Autor: Constantin Ciobanu 11 nov. 2011 Știri auto

Primul model expus este pe undeva un omagiu adus lui Ettore Bugatti. Acesta este livrat în galben şi negru, culorile preferate ale părintelui mărcii franceze. Interiorul este finisat cu piele de culoare galbenă şi fibră de carbon. Acest model costă 1,58 milioane euro.

Al doilea model respectă reţeta cromatică a primului exemplar, este livrat tot în două nuanţe. Fibra de carbon a părţii superioare vine într-o nuanţă de albastru, în timp ce zona inferioară este îmbrăcată în aluminiu. Atât grila frontală cât şi prizele de admisie sunt finisate tot în aluminiu. Interiorul este un cocktail de piele albastră şi portocalie plus fibră de carbon albastră. Acest exemplar doar pentru modica sumă de 1,74 milioane euro.

Al treilea exemplar marchează o premieră, fibra de carbon de culoare verde. Tot un model în două nuanţe. Verde şi argintiul aluminiului prezent pe aripi şi portiere şi oglinzile retrovizoare exterioare. Pentru un plus de eleganţă şi armonie, oglinda retrovizoare de la interior şi sigla spate sunt îmbrăcate tot în aluminiu. Acest exemplar poate fi achiziţionat, dacă nu a fost deja cumpărat, tot pentru suma de 1,74 milioane euro. Bugatti va produce Veyron 16.4 Grand Sport doar în 150 exemplare, 45 fiind deja vândute. Mai sunt doar 105 exemplare disponibile.

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide