Că tot e vreme de stat în casă şi aburit atmosfera (galerie foto sexplicativă)

Autor: Alexandru Banu 06 oct. 2017 Știri auto

Doamne, cum mai plouă afară şi cum se mai aburesc geamurile. Ne aduce aminte de momentele alea în maşină în care, fie vremea bună, fie vreme rea, geamurile se abureau. Sau se aburesc dacă încă mai practicaţi acest sport. Să vă feriţi însă de cei mici cu telefoane mobile că d’abia aşteaptă să ia 1.000 de like-uri şi 100 de share-uri pe un filmuleţ valoros. Iar dacă nimeriţi actori într-un film erotic cu amatori … nimic nu vă mai spală onoarea.

Măcar o dată-n viaţă, eşti dator să încerci fiorul înghesuielii printre scaune şi cotiere. Dacă nu, tot ai fost tentat. Iar dacă nu ai avut curaj s-o spui cu voce tare, poate ea chiar şi-ar fi dorit să aibă parte de un moment cu voce tare până la urlete. Aşa că gândeşte-te dacă nu ar putea fi acel element care să reactiveze dragostea aia puternică şi cu de toate. Fixa ca o shaorma.

Am făcut o selecţie de poziţii interesante la volan. În afară de cele clasice pe care orice instructor le recomandă după cum a învăţat el ( 9:15, 10:15 ). Vorbim de poziţiile care contează şi pe care nu le vei uita niciodată. În primul rând pentru că sunt plăcute, în al doilea rând pentru că sunt un examen de acrobaţie şi contorsionare, iar în al treilea rând că toate consecinţele acestor contorsionări le vei resimţi peste weekend.

Fără să mai stăm la disucţii, redăm aici cele mai importante poziţii din viaţa unui şofer care trage pe dreapta. Vă rugăm să le votaţi în comentarii ca să ne ajutaţi şi pe noi cu un sfat că nu reuşim să ne hotărâm la ceva.

Înainte să trecem la treabă, mai avem un sfat foarte important, ca de la şofer la şofer, ca de la om la om. Deşi unele poziţii sunt practicabile în orice moment al existenţei voastre în maşină – momente în care nu e nevoie de implicare totală din partea ambilor parteneri – NU faceţi asta la volan şi clar NU în timpul mersului. În rest, totul e permis atât timp cât sunteţi la loc retras, ferit de ochii curioşilor.  

GALERIE FOTO POZIŢII ÎN MAŞINĂ

 

Autor Alexandru Banu

 

 

 

 

 

 

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide