Cadou pentru Fernando Alonso – un Ferrari FF

Autor: Gabriel Grosoiu 30 mart. 2012 Știri auto
Cadou pentru Fernando Alonso – un Ferrari FF

Viaţa unui pilot de Formula 1 este o combinaţie bizară de stres, ani sacrificaţi pentru a deveni cel mai bun, emoţia victoriilor şi recompensele foarte atractive. O poate confirma chiar Fernando Alonso, spaniol care pilotează pentru Scuderia Ferrari. E forturile sale nu au fost deloc în zadar, iar acest lucru nu are legătură doar cu rezultatul cursei.

În urma victoriei din Marele Premiu al Malaysiei, Alonso a fost chemat la sediul central Ferrari, pentru o discuţie cu Luca di Montezemolo. După ce succesul său a fost celebrat aşa cum trebuie, a venit şi momentul recompensei. Fernando Alonso a devenit proaspătul posesor al unui Ferrari FF.

Nu ne îndoim de capacitatea pilotului de a struni cei 660 CP ai maşinii, iar asta, nu doar pentru că spaniolul are o bogată experienţă pe circuit, ci din multe alte motive. Care ar fi acestea? Ei bine, Ferrari 458 Italia, Maserati GranCabrio, Abarth 695 Tributo Ferrari şi Jeep Grand Cherokee SRT8, adică toate maşinile primite de pilot de-a lungul timpului.

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide