Căluţ cabrat tunat de NOVITEC ROSSO. Galerie FOTO

Autor: Adrian Mihălţianu 21 iun. 2012 Știri auto

Noul Ferrari FF a fost echipat de germanii de la NOVITEC ROSSO cu un pachet de performanţă destinat exclusiv modelului cu tracţiune integrală. Kitul de tuning aduce îmbunătăţiri vizuale şi aerodinamice caroseriei, manevrabilitate şi stabilitate sporite precum şi un adaos de putere pentru motor.

Ferrari FF by Novitec Rosso

Alura sportivă a bolidului italian este amplificată indiferent din ce unghi l-ai privi graţie spoilerelor faţă şi spate, grilei de radior, pragurilor laterale, plafonului şi exterioarelor oglinzilor, toate realizate din fibră de carbon. Inginerii germani nu au neglijat nici partea funcţională a caroseriei, astfel că aerodinamica optimă a fost asigurată prin testarea pieselor de caroserie în tunelul aerodinamic.

Stabilitatea şi manevrabilitatea modelului FF sunt asigurate de amortizoarele sport care susţin punţile faţă şi spate, pe care au fost montate jante forjate ultra-uşoare NF4 de 21, respectiv 22 de inci. De tracţiune sunt responsabile anvelopele Pirelli Pzero mărimea 255/30 ZR 21 pentru faţă şi 315/25 ZR 22 pentru spate.

Spatele are un spoiler mai agresiv

Toate upgrade-urile enumerate mai sus pregătesc FF-ul pentru plusul de putere care face ca motorul V12 de 6.3 litri să dezvolte acum 702 CP la 8,200 rpm, cu 42 CP mai mult ca versiunea de fabrică. Aceasta împreună cu reglajele la sistemul de evacuare şi la cel electronic al motorului permit atingerea unui viteze de 340km/h, cu 5 km/h mai mult faţă de versiunea stock, crescând astfel reacţia la accelerare şi performanţele pe şosea.
La interior, NOVITEC ROSSO vine cu un design ce furnizează nenumărate posibilităţi de personalizare, variind de la elemente din fibră de carbon până la interioare Alcantara cu piele în toate culorile.

Puteţi admira maşina în GALERIA FOTO. Cum vi se pare?

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide