Când cântăreşti mai mult decât costă un Lamborghini

Autor: Alexandru Banu 13 dec. 2017 Știri auto
Când cântăreşti mai mult decât costă un Lamborghini

Cum vă imaginaţi că arată un prorietar de Lambo? Tipul îmbrăcat smart-casual care învârte milioanele de euro pe zi, dus la sală şi din când în când la biserică? Sau poate băiatul de bani gata Bamboo-ist tip Victroaş Micula cu tot cu Baltagul lui pe care îl învaţă de 10 ani ca să tot ia bacul? Oricum trebuie să fie un tip prezentabil. Aşa cere marca. Miştourile cu ce are în pantaloni le lăsăm pentru fetele care susţin că nu s-ar urca în viaţa lor într-un Lambo. Dacă nu ar fi jos la scară.

Sunt însă poate şi oameni normali care-şi cumpără maşina asta. Oameni care au muncit, au inventat, sunt genii sau cei mai buni pe felia lor, cum zice românul. Hai să nu generalizăm. Avem exemple, iar sportivii sunt unul dintre ele. Nu trebuie să ştii ce-i clopotul lui Gauss ca să joci fotbal sau să ca fii tare-n tenis. Şi nici nu ţi se cere asta. Trebuie să te antrenezi de dimineaţă până seară pentru a face spectacol pentru plătitorii de bilete la spectacol. Respect sportivilor!

Şi mai sunt şi oameni ca Zuma Khulubuse. Este un anonim care a devenit celebru după ce s-a chinuit minute în şir să iasă dintr-un Lamborghini Murcielago, proprietate personală. Omul a tot încercat să se dea jos până a reuşit într-un final să iasă înfrânt de dimensiunile maşinii. Norocul lui că garda la sol l-a ajutat să nu rămână înţepenit într-o poziţie din care redresarea ar fi devenit imposibilă.  

După viralizarea filmuleţului au apărut zvonuri că Zuma ar fi chiar nepotul preşedintelui sudafrican Jacob Zuma. A doua lui proprietate ar fi cea de businessman. Dar nu s-a confirmat nimic. Însă după titlul clipului postat pe Youtube tindem să credem că el e. Este o referire directă la personaj. Dacă numele lui nu ar fi contat, nimeni nu l-ar fi pomenit în denumirea filmuleţului.

Concluzia e că trebuie să aveţi grijă cu shaorma aia cu de toate dacă tot v-aţi hotărât să strângeţi bani pentru noul Lamborghini Urus. Din care oricum v-aţi da jos infinit mai uşor. Vă reamintim că s-a lansat acum o săptămână şi ca este SUV-ul momentului.

Autor Alexandru Banu

 

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide