A luat-o razna în carantină! O femeie dezbrăcată s-a urcat pe mașina de poliție

Autor: ProMotor 30 apr. 2020 Știri auto

Spaniolii au luat-o razna după două luni de carantină generală. O femeie dezbrăcată s-a urcat pe o mașină de poliție într-un oraș din Andaluzia.

GALERIE FOTO

Incidentul uluitor a avut loc în orașul Torremolinos din sudul Spaniei. O femeie în vârstă de 41 de ani, a cărei identitate nu a fost făcută publică, s-a dezbrăcat complet și s-a urcat pe o mașină de poliție.

Gestul făcut de aceasta reprezintă un protest la adresa autorităților, care o reținuseră pentru că nu respectase normele de carantinare. Aceasta a fost acuzată de comportament indecent în seara în care, în oraș, locuitorii i-au aplaudat pe cei din linia întâi.

Femeia tocmai ieșise dintr-un tribunal din Torremolinos, unde judecătorul decisese eliberarea sa pe cauțiune.

Aceasta a fost liberă însă, doar pentru câteva minute. Polițiștii au imobilizat-o rapid, au încătușat-o și au dus-o la o salvare, care a transportat-o la un spital de psihiatrie pentru a fi supusă unei evaluări. Filmarea arată că unul dintre cei trei polițiști o lovește pe femeia turbulentă.

Cifrele de groază ale Spaniei

Spania este cel mai afectat stat de epidemia de coronavirus, iar restricțiile aplicate asupra populației au fost dure timp de aproape două luni. Nu mai puțin de 236.899 de cazuri au fost înregistrate în statul iberic. 24.275 s-au stins din viață.

 

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide