Cardul Dacia

Cardul Dacia

Autor: Dan Vache acum 12 ani Știri

Cardul Dacia este un produs Master Card şi este emis în parteneriat cu BRD Finance şi Renault Credit International (RCI).

Utilizatorii de card Dacia se pot bucura de anumite avantaje cum ar fi: 10% reducere pentru reviziile realizate în reţeaua de service Dacia, deplasare gratuită în cadrul serviciilor Dacia Asistenţă în caz de pană, reduceri de preţuri pentru piese şi/sau service.

Orice plată cu cardul Dacia este recompensată în puncte de loialitate. Pentru orice plată în valoare de 1 RON clientul primeşte un punct, iar în reţeaua Dacia, fidelitatea este răsplătită cu 2 puncte.

Cardul Dacia este emis gratuit, are o limită maximă de credit de 15.000 RON şi o dobândă de 2,2% pe lună. Cu cardul Dacia se pot efectua plăţi cu perioadă de graţie, plăţi în afara ţării, plăţi pe Internet, dar şi retrageri în numerar de la bancomate din ţară şi din străinătate.

Clientul află despre această ofertă printr-o scrisoare transmisă acasă şi poate intra în posesia cardului, transmiţând un minim de documente necesare în plicul ramburs.

Tags:


Comentarii
Inchide