Căruțaș băut, surprins dormind în mers. Are lăzi de bere în căruță, iar câinele lui călătorește pe cal

Autor: David Andrei 11 sept. 2020 Știri auto

Un căruțaș băut a fost surprins dormind în mers pe o șosea din Harghita. Bărbatul transportă niște lăzi de bere. Mai apare un amănunt uluitor!

GALERIE FOTO

Căruța care apare în imagini este înregistrată în comuna Sântimbru din județul Harghita. Calul merge la trap, pe drum, trăgând după el căruța în care se află bărbatul cu capul căzut în piept. Acesta ține hățurile în mâini, dar nu poate ridica deloc capul pentru a fi atent la drum și, cel mai probabil, doarme.

În căruță se află câteva lăzi de bere de producție locală. Cel mai probabil, erau mai multe la plecare.

Un alt participant la trafic a surprins imaginile inedite. Și ca și cum întâmplarea nu ar fi fost suficient de bizară, pe cal, stă în picioare, un cățel de talie mică.

Căruțaș băut, subiect de glume în mediul online

Pagina de Facebook “Polițiști – Uniți suntem puternici”, a făcut publică filmarea săptămâna aceasta, însoțită de mesajul “Nu conduceți sub influența alcoolului. Vă poate costa libertatea!” Imaginile au fost vizualizate de mii de oameni și au adunat aproape 200 de reacții.

Nu există însă, informații cu privire la o eventuală sancționare a acestui căruțaș băut de către poliție.

Cele 15 secunde au stârnit și indignare, și amuzament în rândul internauților.

“E pe pilot automat. A dat comanda navigației să-l ducă acasă și asta face!”, se amuză un user.

“Cu siguranță copilotul nu era băut. Stăpânea foarte bine calul putere”, explică ironic un altul, cu aluzie la cățelul care călătorește pe cal.

“E inovație de ultimă oră, ce știți voi? Au inventat-o românii, la un pahar. Nici Tesla n-are așa ceva”, scrie un tânăr.

“E beat mort, poate face accident. Eu îi opream calul și pe el îl legam de copac acolo pe câmp”, este propunerea unui utilizator de Facebook pe care imaginile l-au scos din sărite.

VIDEO:

https://www.facebook.com/PolitistiUnitiSuntemPuternici/videos/922998701523435

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide