Cât cere o bancă din România pe două Volkswagen Passat. Mașini recuperate, cu puțini kilometri și bine echipate

Autor: Ionuț Vîlciu 30 ian. 2023 Știri auto

Banca Transilvania are la vânzare două exemplare de Volkswagen Passat. Cele două mașini au puțini kilometri și sunt bine echipate.

Volkswagen Passat este unul dintre cele mai apreciate modele în România și nu numai. Modelul german dat dovadă de succes în toată Europa, fiind o mașină care oferă clienților săi o varietate mare de motoare, dotări și configurații.

Chiar dacă SUV-urile au acaparat piața, Passat-ul a încercat să recupereze teren cu versiuni precum Alltrack. O astfel de mașină este vândută de BT Leasing. Exemplarul în cauză este din anul 2019 și are 146.752 de kilometri la bord. Sub capotă se află un motor de 2,0 litri diesel, care dezvoltă 190 CP. Acesta este legat la o cutie de viteze automată DSG, iar puterea ajunge la toate cele patru roți, fiind o versiune dotată cu tracțiune integrală. Fiind o versiune Alltrack, acest Passat este mai înalt decât unul normal și are protecții de plastic aplicate la exterior, amintind de designul unui SUV.

La interior, mașina vine dotată cu scaune Ergocomfort cu reglaje electrice și încălzite, climatizare automată pe trei zone și un ecran central cu navigație și cameră de marșarier. BT Leasing cere pe acest Passat 25.645 de euro cu TVA inclus.

Volkswagen Passat la dublu – Cât costă cel mai îndrăgit sedan?

Cealaltă mașină vândută de BT Leasing este un Passat sedan din anul 2020, cu doar 57.676 de kilometri. Acest format de caroserie nu se mai fabrică, deci este unul dintre modelele târzii. Mașina are un motor de 2,0 litri, pe motorină, care produce 150 CP. La fel ca la varianta Alltrack anterior menționată, cutia de viteze este una automată.

Fiind o echipare Comfortline, exteriorul este destul de simplu, dar oferă faruri cu LED, jante din aliaj de 16 inch și accente cromate. La interior, mașina are câteva diferențe față de cea din 2019. Una dintre ele este volanul, care are un aspect mai modern. Per total, sunt destul de asemănătoare. La fel ca celălalt exemplar, și acesta este dotat cu scaune Ergocomfort îmbrăcate în material textil. Printre celelalte dotări se numără climatizarea pe trei zone, pilotul automat, sistem de acces keyless sau conectivitatea cu Apple CarPlay și Android Auto.

Prețul cerut pe acest Passat sedan din 2020 este de 24.395 de euro cu TVA inclus.

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: BT Leasing


Ionuț Vîlciu
Ionuț Vîlciu
Ionuț Vîlciu este absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Primii pași în presă i-a făcut în 2021, alături de echipa WASD.ro, acolo unde a redactat primele sale materiale. Pasiunea l-a condus către presa auto, domeniul în care și-a dorit întotdeauna să activeze. ... citește mai mult

Comentarii
Inchide