Ce înseamnă să conduci în condiții de ceață pe E85? Accident cu 5 mașini implicate – VIDEO

Autor: ProMotor 25 feb. 2021 Știri auto

Un accident rutier a avut timp în dimineața zilei de joi, 25 februarie, pe DN2 E85, în apropiere de localitate Bizighești. Din datele primite de la martori, cinci autoturisme au fost implicate în accident și sunt persoane rănite.

„Prin apel 112 am fost sesizați despre faptul că pe DN2 E85 – Bizighești – a avut loc un accident rutier cu 5 autoturisme implicate. Politiștii se deplasează la fața locului pentru efectuarea cercetărilor”, a comunicat purtătorul de cuvânt al IPJ Vrancea, agent șef adjunct de poliție Lidia Brașoveanu, la scurt timp de la primirea alertei.

„Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că pe DN2 Focșani-Mărășești, în apropierea localității Bizighești, județul Vrancea, a avut loc un accident rutier în care au fost implicate cinci autoturisme. Din primele informații, o persoană este rănită, iar o alta este încarcerată.

Cinci mașini au fost implicate în incidentul rutier petrecut pe E85

Traficul rutier se desfășoară îngreunat în ambele sensuri, întrucât două autoturisme sunt rămase imobilizate pe axul drumului.

”Se estimează reluarea normală a circulației în 30 de minute”, a transmis în dimineața zilei de joi, Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române.

VIDEO

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: monitoruldevrancea.ro



Comentarii
Inchide