Ce se întâmplă în China cu taxiurile pirat!!!

Autor: Andrei Nan 21 aug. 2012 Știri auto
Ce se întâmplă în China cu taxiurile pirat!!!

Se pare că în China problema taxiurile pirat este una de amploare. Aceştia pe lângă ca nu au licenţă de taxi mai circulă şi fără asigurare, iar ca meniul să fie complet au şi numere de înmatriculare false. Deci, să nu ne mire că aparatele de taxat sunt aranjate, iar maşinile sunt nişte căzături care pun în pericol viaţa ocupanţilor.

Dar, iată ce maşură au luat oficialii unui oraş din China care au făcut o „captură” de 156 de taxiuri pirat. Au fost invitaţi „colegii” corecţi ai acestora şi au fost dotaţi cu bâte. Probabil, că fiecare bâtă aplicată maşinilor a fost un prilej de descărcare a frustrărilor acumulate în timp. Aşadar, pedeapsa pentru taximetriştii piraţi din China este distrugerea totală a maşinii, a numerelor de înmatriculare, a aparatelor de taxat, astfel încât cei care sunt corecţi să fie siguri că maşinile respective nu ajung din nou pe stradă.

În mod evident există şi cealaltă părere. În general companiile de taxi din China aparţin statului sau formelor de guvernare locale, iar un taxi privat nu ar obţine niciodată o linceţă. Pe de altă parte, taxiurile pirat oferă un preţ mai mic decât cei care funcţionează cu forme legale, deci clienţii nu sunt foarte supăraţi de existenţa taxiurilor pirat.

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide