Cea mai urâtă maşină din lume se pregăteşte pentru o nouă generaţie: Ssangyong Rodius

Autor: Oraan Mărculescu 17 dec. 2012 Știri auto

În primul deceniu al acestui al treilea mileniu am trecut în revistă ceea ce putem considera maşinile-eşec realizate între anii 2000-2010. Iar locul întâi a fost ocupat, deloc surprinzător, de SsangYong Rodius, un monovolum-crossover care se dorea în acelaşi timp luxos, dar şi accesibil, însă ideile stilistice au fost vehement criticate.

De altfel, modelul coreean s-a clasat pe podium şi într-un TOP 100 al celor mai urâte maşini din toate timpurile, realizat de britanici. Deci era de aşteptat să asistăm la o restilizare a acestui model, nu?

Pe internet au apărut primele imagini cu noua generaţie SsangYong Rodius, din care se observă în primul rând că firma coreeană şi-a însuşit criticile privind aspectul maşinii. Aşa încât acum avem parte de o imagine frontală mai serioasă, cu o grilă impozantă şi faruri rectangulare, ansamblul arătând clar mai sobru decât înainte.

Avem şi o imagine din spate a noului Rodius, din care se observă că stopuile sunt plasate mai sus, iar forma lor este mult mai elegantă – chiar dacă originalitatea poate fi pusă la îndoială.

Rămânem, însă, foarte curioşi, cum va arăta per ansamblu noul Rodius: va fi mai convenţional sau coreenii vor păstra ideile ciudate care au contribuit la ”faima” acestui model?

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide