Chevrolet – campanii de succes

Autor: Dan Vache 07 iul. 2009 Știri auto
Chevrolet – campanii de succes

Chevrolet Spark este disponibil cu o reducere de 17% până la 30 septembrie în limita stocului. La doar  5.782 Euro cu TVA şi prima de casare incluse, Spark vine cu cea mai bună ofertă cu aer condiţionat de pe piaţă. Modelul este echipat cu: aer condiţionat, airbag şofer, geamuri electrice faţă, servodirecţie şi închidere centralizată.

Chevrolet Aveo Sedan
este disponibil acum cu o reducere de până la 25.8% doar până la 31 iulie 2009. Aveo Sedan echipat cu ABS, radio CD cu MP3, geamuri electrice faţă, airbag şofer este disponibil acum de la doar 5.581 Euro cu TVA şi prima de casare incluse. Versiunea full options Aveo Sedan oferă o echipare de neegalat la doar 7.969 Euro cu TVA şi prima de casare: aer condiţionat automat, jante aliaj uşor 15x6J, volan şi schimbător de viteze piele, geamuri electrice faţă – spate, computer de bord , airbag şofer şi pasager, airbaguri laterale, comenzi audio pe volan, radio CD cu MP3 şi 6 boxe, cotiera sofer,  faruri de ceaţă…

Chevrolet Aveo 3 şi 5 uşi acum cu reduceri de până la 24.5% până la 31 iulie 2009..  Noul Aveo echipat cu aer condiţionat, ABS, radio CD cu MP3, geamuri electrice faţă, închidere centralizată, servodirecţie, radio-CD cu MP3, volan ajustabil pe înălţime la doar 7.397 Euro cu TVA şi prima de casare incluse.

Chevrolet Lacetti 4 uşi, 5 uşi şi SW sunt disponibile cu o reducere de până la 39% până la 31 august. Lacetti 5 uşi, echipat standard cu aer condiţionat, ABS, radio CD cu MP3, dublu airbag, închidere centralizată cu telecomandă şi alarmă, geamuri electrice faţă. coloana de directie reglabilă pe înălţime la doar 8.150 Euro cu TVA şi prima de casare incluse. Versiunea Chevrolet Lacetti WTCC Street Edition are o reducere de până la 28,55% valabilă până la 31 august 2009. Echipare de invidiat, design sportiv şi preţuri începând de la 9.946 Euro cu TVA inclus. Chevrolet Summer Edition 2009:  oferte excepţionale pentru Chevrolet Epica şi Chevrolet Captiva, într-un stoc limitat până la 31 august 2009.

SUV-ul Chevrolet Captiva Diesel este disponibil  începând de la 17.353 Euro cu TVA inclus sau de la doar 16.453 Euro cu TVA şi prima de casare incluse. Echipările standard Captiva sunt generoase: ABS, 6 airbaguri, aer condiţionat, jante din aliaj uşor, geamuri electrice faţă-spate, oglinzi reglabile şi rabatabile electric, control infotainment pe volan, radio CD cu MP3, închidere centralizată cu telecomandă.

Chevrolet Epica este disponibil cu preţuri de senzaţie  începând de la doar 12.325 Euro cu TVA inclus sau de la doar 11.425 Euro cu TVA şi prima de casare incluse. Echipările standard sunt numeroase:  ABS, 6 airbaguri, aer condiţionat, cruise control, jante din aliaj uşor, volan din piele, comandă audio pe volan, radio CD cu MP3, geamuri electrice faţă-spate, oglinzi electrice, faruri ceaţă.

Noul Chevrolet Cruze este lansat cu o echipare premium în standard la un preţ surprinzător: aer condiţionat, 6 airbaguri, ABS+EBD, ESC+TCS, geamuri electrice faţă, oglinzi electrice cu încălzire, Radio CD cu MP3, închidere centralizată şi multe alte echipări standard la doar 12.408 Euro cu TVA inclus sau la numai 11.508 Euro cu TVA şi prima de casare incluse. Oferta valabilă pentru pre-comenzile preluate până la 30 septembrie 2009. Noul Chevrolet Cruze este acum disponibil şi pentru un test-drive convingător. Mai multe informaţii despre Chevrolet Cruze se pot găsi la adresa http://www.ro.chevrolet-cruze.eu/ sau pe www.chevrolet.ro

Chevrolet împreună cu BRD Finance şi GMAC Financial Services lansează în această perioadă un produs promoţional de finanţare în RON : dobândă fixă în RON de 9.5% (DAE: 16.65%), avans minim de 20%, perioada de creditare 6-84 luni.

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide