Cititorii ProSport au petrecut un weekend de neuitat

Autor: Oraan Mărculescu 01 sept. 2009 Știri auto

Gazda celor care au câştigat acest weekend a fost satul Fundăţica, din apropierea staţiunii Bran. Unde lucrurile s-au petrecut după un program foarte activ.

Trezirea la ore matinale şi plecarea pe traseu. ProSport şi Adventure Ride pun totul la cale, iar concurenţii ajung pe traseu. Unii dintre ei debutează la condus offroad. O maşină rămâne înţepenită. Toată lumea sare să dea o mână de ajutor. După multe eforturi, maşina de teren o ia din loc, iar caravana îşi continuă traseul.

După-amiază vin noile provocări. Fiecare încearcă să dovedească faptul că el este cel mai bun. Seara, participanţii se întorc agale spre cabană. Sunt istoviţi după o zi plină. Dar cu amintiri unice.

"Nu am mai făcut aşa ceva în viaţa mea! Nu credeam că pot face toate astea într-o zi. Este aventura vieţii. Când am să revin acasă, am să le povestec prietenilor ce am trăit eu şi am să le recomand să vină aici”, ne spune Claudiu Ungureanu, 30 de ani, poliţist în Bucureşti.

Istoviţi, concurenţii mai au însă puterea să petreacă. Vine concursul de karaoke, în care fiecare a încercat să demonstreze că undeva în interiorul său există un spirit artistic. Petrecerea se încheie târziu în noapte.

Duminică dimineaţă, toată lumea e la apel. Vin ultimele provocări. Caiac şi plimbare cu bicicleta. Cu ultimele resurse, concurenţii termină cu brio. Răsuflă uşuraţi şi se pregătesc de plecarea spre casă.

Au îndrăznit, au participat la concursul ProSport şi s-au ales cu o amintire despre care vor povesti multă vreme de acum înainte.

Dacă vrei să ai şi tu parte de aventură, înscrie-te la concursulFii ProSport Off Town Adventure"

 

Partenerii ProSport la această iniţiativă au fost: Adventure Ride, ProMotor şi Hospital Services.

 

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide