Citroen C-Elysee: preţuri şi echipări pentru România

Autor: Tudor Rus 22 oct. 2012 Știri auto

Citroen C-Elysee îşi propune să îmbine siguranţa cu stilul plăcut de condus, acordând în acelaşi timp o deosebită atenţie aspectului practic impus de starea drumurilor din România. Astfel, C-Elysee benficiază de o gardă la sol adaptată condiţiilor de drum din ţara noastră, acompaniată de anvelope adecvate, caroserie ranforsată şi protecţie suplimentară sub aceasta.

Preţul de pornire pentru Citroen C-Elysee este de 10.900 euro cu TVA inclus pentru versiunea Attraction 1,2i cu motor de 72 CP şi cutie de viteză manuală. La alegerea acestei opţiuni, clienţii beneficiază de următoarele dotări: computer de bord, geamuri electrice faţă, lunetă încălzită, pre-echipare radio, priză 12V, scaun şofer reglabil pe înălţime, volan reglabil pe înălţime, ABS cu REF şi AFU, ESP, airbag faţă şi laterale şofer şi pasager, închidere centralizată cu telecomandă, servodirecţie asistată electric, jante de oţel Whaletail cu pneuri TBRR şi tapiţerie textilă Cubisa Mistral.

A doua variantă de echipare a fost botezată Seduction şi vine cu trei versiuni de propulsoare. Astfel, pentru preţul de 11.900 euro cu TVA inclus clienţii pot beneficia de echiparea Seduction cu motorul 1,2i de 72 CP şi cutie de viteză manuală. În plus, tot pentru pachetul Seduction este disponibil un motor 1,6i 16V de 115 CP pentru un preţ de 12.990 euro cu TVA inclus sau un motor diesel 1,6 HDi de 92 CP cu cutie de viteze manuală, pentru preţul de 13.900 euro cu TVA inclus.

Ca dotări, pachetul Seduction vine în plus cu următoarele elemente: aer condiţionat manual, banchetă spate rabatabilă 2/3 – 1/3, oglinzi retrovizoare reglabile electric şi încălzite, pachet fumători, proiectoare ceaţă, radio CD MP3 cu două incinte acustice şi afişaj integral, mânere exterioare pentru portiere şi oglinzi retrovizoare în culoarea caroseriei, completate de jantele de oţel Asterodea.

A treia şi ultima variantă de echipare pentru Citroen C-Elysee, denumită Exclusive, beneficiază de un propulsor 1,6i 16V de 115 CP, la care poate fi cuplată fie o cutie de viteze manuală pentru un preţ de pornire de 13.790 euro cu TVA inclus sau o cutie de viteze automată pentru un preţ de pornire de 14.590 euro cu TVA inclus.

În plus faţă de variantele de echipare anterioare, gama Exclusive vine cu dotări precum aer condiţionat manual cu afişaj digital, cotieră centrală faţă, conexiune USB şi Bluetooth, geamuri electrice spate, radio CD MP3 cu patru incinte acustice, volan şi schimbător de viteze îmbrăcate în piele, bară faţă cu inserţii cromate, ornamente cromate pentru geamurile laterale şi jante de aliaj Tuorla de 15 inci.

C-Elysee poate fi comandat la un preţ competitiv pentru segmentul berlinelor compacte, în funcţie de nivelul de echipare, acum cu un discount de 1.300 euro, cu TVA inclus.

 

 

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide