Citroën C5 – maşina oficială a Festivalului Internaţional George Enescu

Autor: Oraan Mărculescu 01 iun. 2009 Știri auto

Asftel, o flotă de 10 Citroën C5 vor fi la dispoziţia organizatorilor, în perioada 30 august – 26 septembrie, pentru a transporta invitaţii de marcă şi artiştii la locaţiile de desfaşurare ale concertelor din cadrul Festivalului. Modelul Citroën C5 se integreaza perfect în peisajul festivalului prin caracterul elegant şi rafinat.

Citroën C5 combină o personalitate puternică, cu performanţe dinamice, statut şi calitate. Deopotriva în versiunea berlină şi versiunea break, C5 se remarcă printr-un stil distinctiv şi o personalitate elegantă. Liniile sale dinamice şi mai ales linia mediană scoasă mult în evidenţă fac ca această masină să fie remarcată imediat.

Festivalul şi Concursul International George Enescu, ajuns la ediţia cu numărul 19, reuneşte anul acesta 13 mari orchestre din Europa, 14 orchestre de cameră, 19 formaţii camerale, 6 coruri, 41 de solişti în concerte şi 6 solişti în recital. O noutate a acestei ediţii este secţiunea care cuprinde prelucrări de jazz ale unor piese clasice. Concertele din cadrul Festivalului George Enescu vor fi găzduite de mai multe săli din capitală: Ateneul Roman, Sala Palatului, Sala Radio, Opera Naţională şi Teatrul Naţional.

Citroën este un susţinător la nivel internaţional al artei în toate formele sale de manifestare, Marca asociându-se Săptămânii Creatorilor de Moda de la Paris, Festivalului liric Aix en Provence, precum şi la numeroase festivaluri de film.

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide