Configurator Lumma Design, special pentru Porsche Cayenne

Autor: Gabriel Grosoiu 21 oct. 2011 Știri auto

Vara aceasta, Porsche Cayenne s-a metamorfozat în Lumma CLR 558 GT, ceea ce a însemnat, pentru SUV-ul german, adoptarea unei atitudini cu totul şi cu totul noi. Nu vorbim doar despre motorul a cărui putere a ajuns de la 240, la 276 CP, prin intermediul unei resoftări.

De asemenea, nici cuplul care a crescut de la 550 Nm până la 630 Nm nu este cel mai important punct din programul de tuning gândit de germanii de la Lumma pentru maşina conaţionalilor de la Porsche.

Ceea ce merită cu adevărat atenţia este partea estetică, iar aici CLR 558 GT excelează, cu ajutorul setului de bumpere cu un design cât se poate de extravagant, precum şi cu jantele cu dimensiunea de 22 inchi, ce pot fi comandate în argintiu sau negru.

Lumma Design a pus la dispoziţia fanilor Porsche Cayenne modificat, de curând, un configurator care scoate în evidenţă toate opţiunile cromatice ale tunerului german. Cei care vor cu tot preţul să iasă în evidenţă vor aprecia variantele puse la dispoziţie de Lumma, iar aceia dintre ei care îşi permit să aleagă, vor pierde ore întregi din noapte, configurându-şi viitorul SUV.

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide