Cum arată o Dacia Duster după un impact frontal cu un Volkswagen Touareg?

Autor: Promotor 08 apr. 2020 Știri auto

O Dacia Duster și-a pus forțele la încercare cu un Volkswagen Touareg la Buzău și a lovit în plin SUV-ul german. Cum arată acum mașina construită la Mioveni?

GALERIE FOTO

Accidentul a avut loc la Buzău, unde Duster-ul de culoare albă circula pe un drum fără prioritate. Șoferul a intrat în intersecție fără să se asigure și a lovit Volkswagen-ul în plin. Ambele mașini prezintă avarii majore. Trei tineri se aflau la bordul Daciei. Aceștia au refuzat să fie transportați la spital. În Touareg se afla doar șoferul, care a suferit răni serioase la picioare.

Martorii susțin că Duster-ul circula cu viteză foarte mare.

Cei care au văzut imaginile în mediul online laudă rezistența modelului românesc, cu doar trei stele la testul de siguranță EuroNCAP, dar lansează și o serie de glume la adresa pieței de mașini second hand de la noi: “Fii fără grijă, boss, iese la polish!”, “O vedem la vară pe olx, nu bate, nu troncăne”, “Mașină bine întreținută, condusă de o bunicuță” sunt doar câteva dintre ele.

Șoferul de Duster va fi cercetat penal. Poliția din Buzău a deschis o anchetă pentru a stabili împrejurimile în care s-a produs accidentul.

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: buzoienii.ro



Comentarii
Inchide