Cum impresionezi o fată care conduce o Tesla Model S?

Autor: ProMotor 01 mai 2020 Știri auto

Cum impresionezi o fată care conduce o Tesla Model S? E foarte simplu! Îi dai curent. Așa a făcut un șofer de mașină plug-in hybrid când a văzut o tânără care rămăsese fără baterie.

GALERIE FOTO

Tânăra a tras pe dreapta la timp pentru a nu încurca circulația. Limuzina sa nu mai avea energie suficientă în baterie pentru a ajunge la o stație de încărcare. Șoferița, îmbrăcată într-un costum tradițional „qipao” și vizibil speriată, i-a atras atenția unui străin. Acesta a a înțeles situația și a oprit să-i dea curent. Imaginile au apărut pe pagina de Facebook Car News China.

Bărbatul conducea un BYD Song Pro DM plug-in hybrid. SUV-ul este pus în mișcare de un motor turbo de 1,5 litri și de un motor electric, care dezvoltă împreună 319 cai putere. O baterie de 15,7 kWh îi asigură o autonomie electrică de până la 81 de kilometri și permite încărcarea altor vehicule.

Dar transferul de energie se face foarte lent, la doar 2 KW. Cei doi nu au părut deloc deranjați, însă. Două ore a durat pentru ca Tesla Model S să primească suficientă energie pentru a ajunge la cea mai apropiată stație de încărcare. În acest timp, tinerii au făcut conversație și – scriu chinezii – au făcut schimb de detalii de contact. “Poate este începutul unei frumoase povești de dragoste”, scrie presa chineză care a preluat imaginile.

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide