Curtea unei secții de poliție s-a umplut cu mașini Duster. Cum au ajuns acolo?

Autor: Elena Luchian 10 aug. 2020 Știri auto

Curtea unei secții de poliție din Ucraina s-a umplut cu mașini Duster. Nu este vorba despre SUV-ul Dacia, ci despre cel cu logo Renault. Cum au ajuns toate acestea acolo?

GALERIE FOTO 

Este vorba despre 66 de unități Duster. Toate acestea și-au găsit loc într-o parcare improvizată în curtea unei secții de poliție din Ucraina. Toate mașinile au fost donate de către Ambasada Statelor Unite din Ucraina. Astfel, poliția ucraineană și-a reînnoit flota fără să cheltuiască vreun ban din bugetul de stat.

SUV-urile vor fi utilizate în zone rurale, acolo unde drumurile nu sunt asfaltate, și vor fi conduse de către agenții locali, scrie site-ul floteauto.ro.

Nu este prima mână de ajutor oferită de Ambasada americană. 251 de ofițeri de poliție din 164 de comunități locale aflate în șapte regiuni ale Ucrainei au fost deja antrenați și echipați de specialiști americani. Aceștia se află, spun reprezentanții Ambasadei, în slujba a peste 2 milioane de cetățeni.

Mai mult, 56 de autospeciale de poliție, care beneficiază de dotările specifice mașinilor de poliție, au fost livrate de către Ambasada Statelor Unite Poliției Naționale din Ucraina în urmă cu câțiva ani.

Ce motorizări pot avea noile mașini Duster de poliție din Ucraina?

Nu este menționată motorizarea celor 66 de unități Duster din flota poliției, dar având în vedere că acestea vor opera în zona rurale, sunt șanse mari să fie vorba despre versiuni cu tracțiune integrală. În Ucraina, Renault Duster poate fi comandat cu motorul 1.5 dCi cu tracțiune integrală, motorul aspirat de 1,6 litri cu tracțiune față și tracțiune integrală și în versiune de top, motor aspirat de 2.0 litri cu 145 de cai putere, cuplat la un sistem de tracțiune integrală și la o transmisie manuală sau automată.

În imaginea furnizată de ucraineni se poate observa și că în portbagajul mașinilor se regăsește încă un set de anvelope. Astfel, poliția ucraineană este pregătită de iarnă.

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide