Dă-mi nişte sare de la planetară şi prăjeşte pâinea-n cotieră

Autor: Alexandru Banu 06 oct. 2017 Știri auto

Îl ştim pe Jamie şi ne place. E băiatul care se trezeşte de dimineaţă şi face o supermasă din 2 măsline rătăcite prin frigider şi 10 grame de unt. Nu există să nu găsească o soluţie rapidă şi hrănitoare, oricât de foame ne-ar fi şi oricâte fiţe am avea. Nu ştim ce fac veganii, cum suportă emisiunile lui. Cu atât de multe preăjeli şi porc sfârtecat, e un fel de Apocalipsa după Jamie.

Bucătarul englez e o vedetă împlinită. Are bani, a scris cărţi, are un lanţ de restaurante în Anglia, soţie, 4 copii, o maşină din zona lui de acţiune îi mai lipsea. Şi cine altcineva era mai potrivit să-i găsească o soluţie decât Land Rover?

Land Rover şi Jaguar au o divizie specială intitulată chiar SVO – Special Vehicle Operations – un departament care creează maşini excepţionale ori pentru comenzi deosebite, ori, ca în acest caz, pentru acţiuni de marketing care ajung virale.

Pentru Jamie Oliver şi maşina lui specială, SVO s-a gândit la un Dicovery. Provocarea? Să-l trannsforme în ceva de acre Jamie Oliver să nu se mai dezlipească?

Astfel, designerii şi echipa specială de producţie a transformat maşina într-o bucătărie ambulantă. Dar nu o bucătărie aşa cum am mai văzut, cu câteva depozitare şi transformări de dragul publicităţii.

Land Rover Special Vehicle Operations s-a gândit la fiecare element component al maşinii, vizibil cu ochiul liber şi nu numai. A transformat cele mai importante părţi în utilitare pentru bucătăria lui Jamie.

După cum vedeţi în poze, şi logo-ul din grila ascunde acum o maşină de tocat carne şi de tăiat paste. Tot acolo se poate instala un rotisor.

Sup capotă, locul în care vedeţi fasolea, inginerii de la Land Rover au pus un cuptor de 4.7 litri.

În roţi, Jamie are nişte mixi malaxoare de câte 750 de mililitri în care poate prepara diverse lucruri, inclusiv îngheţată.

Înăuntru, sub cotieră, pe tunelul central, Land Rover a instalat şi un toaster. Sunt locuri de depozitare şi pentru recipiente cu condimente sau cu dulceţuri. Maşina are chiar şi o grădină mică în spate-dreapta.

Transformarea numărul 1 este includerea unei mese cu aragaz, chiuvetă şi un televizor de 100 cm diagonală. Poftă bună la drum lung şi video aici!

Autor Alexandru Banu

 

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide