Dacă s-ar apleca după 100$, Bill Gates ar pierde 400$

Autor: Alexandru Banu acum 5 ani Știri auto

Am căutat tot netul şi internetul, lucruri pe care Bill Gates le ştie cel mai bine. E omul care câştigă 250$ pe secundă şi aşa a ajuns la o avere de 90 de miliarde de dolari. Cu 3 miliarde mai mare decât în 2015. Legenda spune că dacă se apleacă după 1$, pierde 4$ în acel timp. Adevărul e că banii nu se opresc să intre în conturile lui, aşa că nu pierde nimic. Este o comparaţie de dragul uimirii.

Spuneam că am căutat pe site-uri ce maşini are cel mai mare şi mai bogat om din IT. Am găsit 3 bucăţi şi un Ford Focus din 2008. Probabil că Focus-ul e ca tricourile pe care le primeşte cadou şi le poartă pe la vizitele la universităţile americane. O dovadă de modestie şi de respect pentru cei care i le-au făcut. Maşinile nemţelti pe care le are sunt toate 3, Porsche-uri.

Un 911 Carrera are un motor de 3.4 litri şi 300 de cai. Atinge suta în 5 secunde.

Al doilea Porsche important din colecţie este un 930 şi primul pe care l-a avut Gates, când Microsoft era un startup şi când nu exista încă noţiunea de startup-uri. Are 260 de cai şi atinge 100 km/h în 5.2 secunde. Bill Gates este şi suspectat că ar fi condus fără carnet şi de alte diverse mici ilegalităţi în trafic, în 1977, în New Mexico, chiar cu Porsche-le 930. Pe Google există poze cu el în arest (aşa-zisele mug shots). 

 

Ultimul din colecţia hardcore-hardware a dumnezeului Microsoft e una dintre cele mai brutale maşini construite de Porsche, 959. Maşina a fost acceptată pe drumurile din SUA după ce Bill Clinton a semnat în 1999 o dispensă pentru maşinile de colecţie care fac excepţie de la standardele de siguranţă. Se spune că Bill Gates a şi scris un program care simula rezistenţa maşinii la impact. Treisprezece ani, de când a cumpărat-o, până când a semnat Bill Clinton, maşina poreclită “Gates 959” a stat în vama portului din San Francisco. 959 coupe atinge suta în 3.7 secunde şi 320 km/h viteză maximă. A fost construită între 1986 şi 1993 pentru Grupa B de Raliuri, apoi a ajuns maşină de stradă, cu 450 de cai dintr-un motor biturbo de 2.9 litri (6 cilindri în aliniament boxer). Activate your Windows license now! 

 

Sursă The Richest
Comentarii
Inchide