DACIA DOKKER şi DACIA DOKKER VAN pe piaţă în 2012

Autor: Andrei Nan 17 mai 2012 Știri auto
DACIA DOKKER şi DACIA DOKKER VAN pe piaţă în 2012

„Dokker este un vehicul cu cinci locuri, practic şi polivalent, disponibil cu una sau două uşi laterale culisante. Dispunând de un portbagaj generos şi oferind o modularitate intuitivă, Dacia Dokker este perfect adaptată clienţilor care îşi doresc un vehicul cu posibilităţi multiple de utilizare, care să asigure atât o călătorie în condiţii de confort pentru cinci adulţi, cât şi transportul, la nevoie, a unor obiecte voluminoase”, precizează oficiali Dacia.

Versiunea utilitară, Dokker VAN, răspunde aşteptărilor unei clientele alcătuite cu precădere din întreprinzători şi societăţi comerciale. Fiabil şi robust, Dokker VAN asigură un volum de încărcare la cel mai bun nivel din segment, în condiţiile unui consum scăzut.

Numele Dokker este derivat din cuvântul « dockworker » din limba engleză, cu referire la muncitorii care asigură încărcarea şi descărcarea navelor într-un port. Termenul subliniază astfel capacitatea mare de încărcare a celor două vehicule, adaptabilitatea şi robusteţea lor.

Momentan, cei de la Dacia nu precizează preţurile acestor două noi modele.

Mai multe pe www.gândul.info

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide