Dacia Duster 2 face cunoştinţă cu străzile din România | FOTO SPION

Autor: Marius Vișan acum 6 ani Știri auto

 


Dacia Duster 2 tocmai a făcut cunoştinţă cu străzile din România. Cei de la site-ul Auto-Bild.ro au publicat primele imagini cu noul Duster în ”haine” camuflaj.

Duster 2 fusese anunţat încă din luma martie a acestui an. Atunci se vehicula că această versiune va fi construită pe o nouă platformă. Astfel, Dacia va renunţa după 13 ani la platforma care a stat la baza lui Logan, Sandero şi Duster.Schimbare va avea loc şi în ceea ce priveşte dimensiunile, 18 cm vor fi adougaţi lungimii totale, ajungându-se la 4,50 metri, iar noua variantă va oferi şapte locuri la fel ca fostul Logan MCV. În privinţa motorizării nu vor exista schimbări.

Mai multe detalii despre acest subiect aşteptăm să apară în viitorul apropiat. În ceea ce priveşte motorizările, vor fi oferite în continuare unităţile 1.5 dCi şi noul 1.2 TCE în combinaţie cu transmisie faţă sau integrală.
Marius Vișan
Marius Vișan
Marius Vișan a poposit în lumea auto în anul 2015, însă cu jurnalismul online este familiarizat încă din anul 2006 când a început cursurile Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Contactul cu mașinile l-a luat la vârsta de 18 ani, odată cu obținerea permisului auto. Pasiunea ... citește mai mult
Visan Marian
Visan Marian

Comentarii
Inchide