Dacia Logan cu cel mai mare kilometraj este în România – GALERIE FOTO

Autor: Marius Vişan acum 4 ani Știri

Un taxietrist din Slobozia a înregistrat performanţa de a călători un milion de kilometri cu Dacia sa Logan, informează Realitatea.net, citând 4tuning.ro

Construită pentru ţările în curs de dezvoltare, maşina rezistă la condiţii aspre de drum. Dacia şi-a câştigat în timp reputaţia de a fi de încredere şi durabilă.

Maşina cu care taximetristul Matei Anastasie a înregistrat această performanţă este un Logan cu motor 1.4 din 2007, timp în care a parcurs, aproximativ 125.000 de kilometri pe an, informează 4tuning.ro

Matei Anastasie este unul dintre cei mai vechi taximetrişti din Slobozia. Acesta se mândreşte că automobilul cu care a parcurs considerabila distanţă are motorul original, fără să fi fost segmentat vreodată. De asemenea, principalele componente ale acesteia sunt originale.

Kilometraj a fost verificat oficial de către inginerii de la Mioveni, care s-au grabit sa verifice îndeaproape uimitorul Logan, care, spun ei, şi-a păstrat aproape toate piesele sale originale şi este într-o stare relativ bună, având în vedere distanţa pe care ea a parcurs-o.

GALERIE FOTO


 

 

 

 

 

 Comentarii
Inchide