Dacia Logan MCV facelift lansat oficial

Autor: Cosmin Iordache 23 oct. 2008 Știri auto
Dacia Logan MCV facelift lansat oficial

Logan MCV facelift este cu doi centimetri mai lung decât cel anterior, ajungând la o lungime de 4,47 m. De asemenea, maşina are patru culori noi, gris basalte, bleu electrique, bleu extreme şi noir nacre. Logan MCV are un volum de încărcare de 700 litri, în configuraţia cu cinci locuri, capacitatea putând creşte la 2.350 litri, cu banchetele din spate rabatabile. De asemenea, un volum de depozitare total de 54 litri este disponibil în spaţiile de depozitare din habitaclu.

Pentru Logan MCV restilizat sunt disponibile aceleaşi motorizări ca şi pentru modelul de dinainte de facelift, respectiv trei motoare pe benzină şi două diesel. Motoarele pe benzină disponibile sunt de 1,4 litri (75 CP), 1,6 litri (90 CP) şi 1,6 litri (105 CP). În cazul motorizărilor diesel, este vorba de un propulsor de 1,5 litri, disponibil în două variante de putere, de 70 CP, respectiv 85 CP.

Diferenţa de 200 de euro provine din oferirea în standard a sistemelor de siguranţă ABS, EBD şi AFU. Comenzile vor fi preluate în reţeaua Dacia începând cu 29 octombrie, iar pe 13 noiembrie vor începe livrările.

 

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide