Dacia Logan MCV Prestige – lansat în România

Autor: Cosmin Iordache 24 iun. 2009 Știri auto
Dacia Logan MCV Prestige – lansat în România

Dacia  Logan MCV primeşte acum echiparea de top Prestige, care devine cea mai scumpă şi mai bine echipată variantă din gamă. Preţurile cu TVA se întind între 11.250 euro şi 12.900 euro, în funcţie de motorizare şi de cele cinci sau şapte locuri Prestige va fi disponibilă cu un propulsor pe benzină sau cu unul diesel, iar comenzile pot fi plasate în reţeaua de dealeri Dacia începând de joi.

Dacia Logan MCV Prestige cu motor pe benzină, de 1,6 litri şi 105 CP, are un preţ de 11.250 euro cu TVA inclus pentru varianta cu cinci locuri, iar modelul cu şapte are un preţ de 11.750 euro cu TVA inclus. Pentru modelul cu motorul diesel de 1,5 litri de 85 CP, Dacia Logan MCV Prestige costă 12.400 euro în varianta pentru cinci pasageri şi 12.900 euro în cazul versiunii cu şapte locuri.

Dacia Logan MCV Prestige vine echipat cu: jante de aluminiu, geamuri electrice, radio CD cu MP3, volan îmbrăcat în piele, planşa de bord în două nuanţe – negru şi bej şi o nouă tapiţerie.

Urmărește Promotor.ro pe Google News


Visan Marian
Visan Marian
Începând cu anul 2015, Marian Vișan s-a implicat în domeniul auto, însă experiența sa în jurnalismul online începe din 2006, în timpul studiilor la Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării. La vârsta de 18 ani a început să se familiarizeze cu mașinile odată cu obținerea permisului ... citește mai mult

Comentarii
Inchide