Dacia – prime de vacanţă

Autor: Cosmin Iordache 21 iul. 2009 Știri auto
Dacia – prime de vacanţă

Deşi multe companii îşi reduc fondurile alocate pentru salarizare şi premiere, Dacia acordă în acest an 610 lei pentru fiecare angajat al companiei, ca primă de vacanţă. Dacă multiplicăm cu 14.000, numărul total al angajaţilor, valoarea totală acestor prime ajunge la 2,01 milioane euro.

"Salariaţii Dacia vor primii banii în avans. Sumele trebuiau plătite, în mod normal, în decursul lunii august, însă pentru că uzina este în revizie începând cu 3 august, conducerea a decis să acorde primele înainte de această dată", au declarat, agenţiei MEDIAFAX, oficialii Dacia.

Platforma de la Mioveni Dacia va intra în revizie, începând cu 3 august, potrivit oficialilor Dacia. Astfel, timp de o lună, toţi cei aproximativ 14.000 de angajaţi ai Dacia se vor afla în concediu. Cei de la Dacia vor avea astfel resurse pentru vacanţa acordate de Dacia.

Urmărește Promotor.ro pe Google News


Visan Marian
Visan Marian
Începând cu anul 2015, Marian Vișan s-a implicat în domeniul auto, însă experiența sa în jurnalismul online începe din 2006, în timpul studiilor la Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării. La vârsta de 18 ani a început să se familiarizeze cu mașinile odată cu obținerea permisului ... citește mai mult

Comentarii
Inchide