Dacia Sandero – garanţie redusă

Autor: Mediafax 25 apr. 2008 Știri auto
Dacia Sandero – garanţie redusă

"Dacia Sandero va avea aceleaşi condiţii de garanţie ca Logan Sedan, din motive care ţin de costuri. Pe alte pieţe, Sandero va fi mai scump decât în România, dar va avea şi o garanţie mai mare. Pentru România am decis să-i acordăm posibilitatea clientului de a opta pentru garanţie extinsă, contra cost, în condiţiile în care mulţi posesori nu doresc trei ani de garanţie", a declarat, joi, agenţiei MEDIAFAX, directorul comercial al Dacia, Renault şi Nissan, Jacques Daniel.

Pe site-ul internaţional al Dacia Sandero se arată că în statele Italia, Franţa, Belgia, Croaţia, Cehia, Ungaria, Luxemburg, Polonia, Slovacia, Spania şi Elveţia modelul va avea trei ani de garanţie în limita a 100.000 de kilometri.

"Garanţia oferită în diverse ţări este mai mult un element de marketing. În România Dacia este foarte cunoscută şi nu are nevoie de promovare agresivă, însă în alte state oamenii nici nu au auzit de Dacia şi atunci trebuie să venim cu elemente care să ofere certitudinea unui produs de calitate", a explicat Jacques Daniel.

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide