Dacia Shift 2012

Autor: Silviu Draganescu acum 12 ani Știri

04.05.2009:

UPDATE INFO: VEZI INTERVIUL ÎN EXCLUSIVITATE CU LIVIU TUDORAN

03.05.2009: Liviu Tudoran este un tânăr de doar 19 ani, student la Şcoala de Arte din Bucureşti, pasionat de automobile şi care ne prezintă un vehicul foarte interesant la prima vedere. Pornind de la noua identitate de design ce a debutat la Salonul Auto de la Geneva pe Dacia Duster, Liviu a creat un automobil de mici dimensiuni, destinat folosii urbane de către tinerii care-şi achiziţionează prima lor maşină.

Pe lângă un design care preia o parte din linile întâlnite la unele din cele mai cunoscute clădiri din lume, Liviu Tudoran ne propune şi o soluţie tehnică pentru această maşină: punerea în mişcare este asigurată de energia electrică ce poate fi furnizată de două potenţiale surse: o serie de pile cu hidrogen sau un set de baterii litiu-ion.

La final, trebuie să recunoaştem că avem în faţă un exemplar care se apropie foarte mult din punct de vedere al calităţii de prototipul Duster prezentat de Dacia la Geneva, şi care chiar dacă nu are nici o legătură oficială cu cei de la Dacia, în mod sigur va atrage atenţia acolo. De asta ne vom ocupa chiar noi.

Pagini: 1 2Comentarii
Inchide