De acum, Opel Ampera e disponibil şi în România!

Autor: Adrian Mihălţianu 16 iul. 2012 Știri auto

Începând din 16 iulie, trei dealeri oferă servicii dedicate modelului Opel Ampera, cu costuri reduse de revizii (40 de euro prima revizie). Este vorba de DiBas, Rădăcini Motors şi Union Motors Car Sales, iar modelul poate fi comandat începând de astăzi. Cei trei dealeri Opel asigură şi operaţiunile service de specialitate pentru modelul electric Ampera.

Arată foarte bine şi în România!

ProMotor a scris pe larg despre noul Opel Ampera, însă oficialii mărcii ne oferă şi informaţii suplimentare despre costurile de exploatare. Astfel, prima revizie costă circa 40 de euro, intervalele de revizie sunt de 30.000 de kilometri sau de un an de zile, iar garanţia Opel este de 8 ani sau 160.000 de kilometri pentru baterie şi sistemul electric de propulsie.

Costurile cumulate ale reviziilor pentru primii cinci ani sau 150.000 de kilometri sunt estimate de către Opel România a se ridica la maximum 600 de euro, fiind similare cu cele ale unui Corsa 1.3 CDTI. Preţul mare al maşinii nu se va compensa integral din economiile făcute prin rularea exclusiv electrică în oraş însă va fi echilibrat treptat de costurile mai mici de utilizare raportate la o maşină din acelaşi segment (77-84% mai mici decât la un Insignia 2.0 CDTI pentru primii trei ani de exploatare).

Pregătit de triumf în Europa. Şi în România!

Citiţi mai multe detalii tehnice în articolul nostru de test cu Opel Ampera.

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide