Dealerul BMW Motor AG, parteneriat cu handbalistele de la Oltchim

Autor: Gabriel Grosoiu 30 mart. 2012 Știri auto
Dealerul BMW Motor AG, parteneriat cu handbalistele de la Oltchim

Motor AG este partener oficial al echipei de handbal începând cu anul 2011, susţinerea echipei având la bază pasiunea pentru performanţă, valoare definitorie pentru marca BMW.

În meciurile din cadrul grupei de calificare pentru fazele superioare din Liga Campionilor 2012, Motor AG a pus la dispoziţa echipei modele BMW pentru transportul oficialilor şi antrenorului Radu Voina, parteneriat care continuă până la finalul acestui an sportiv.

Pentru semifinala Ligii Campionilor susţinerea pentru echipă va presupune şi comunitatea de suporteri ai echipei. Astfel, în perioadele 22 – 29 martie şi 1 – 5 aprilie 2012, Motor AG desfăşoară prin intermediul reţelelor de socializare un concurs dedicat pasiunii pentru performanţă.

Mecanismul concursului solicită fanilor să transmită un mesaj de încurajare pentru echipa de handbal pe pagina de Facebook http://www.facebook.com/BMW.MotorAG, atât pentru meciul din tur, cât şi pentru cel din retur.

Cele mai originale şi motivaţionale două mesaje vor fi alese de către jucătoare şi vor aduce primului câştigător o invitaţie dublă la meciul disputat în data de 1 aprilie 2012 la Râmnicu Vâlcea, iar celui de al doilea un spectaculos rucsac din cea mai nouă colecţie de accesorii, BMW Sport. Câştigătorii vor fi anunţaţi prin intermediul paginii de Facebook Motor AG în zilele de 30 martie şi 6 aprilie 2012.

Oana Manea, căpitanul echipei Oltchim Râmnicu Vâlcea: „Sunt convinsă că va fi o dublă manşă foarte bună pentru noi: formăm o echipă unită şi puternică, care nu se va lăsa uşor învinsă. De aceea, ne bucurăm că şi în acest an avem alături susţinerea suporterilor noştri, printre care şi echipa Motor AG, cu care împărtăşim aceeaşi dorinţă de performanţă”.

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide