Debut european la Frankfurt 2011: Chevrolet Malibu

Autor: Andrei Nan 23 aug. 2011 Știri auto
Debut european la Frankfurt 2011: Chevrolet Malibu

„Noul Malibu va reprezenta cel de-al 8-lea model lansat de Chevrolet în mai puţin de 12 luni”, a declarat Wayne Brannon, Preşedinte şi Director executiv al Chevrolet Europe. „Chevrolet Malibu este noua ofertă de top a mărcii, aducând o valoare dovedită în segmentul de autovehicule de dimensiuni medii din Europa.”

Noul Malibu are un ampatament de 2,737 m, o postură mai lată şi spoilerul integrat. Datorită formei şi designului noi ale modelului Malibu, inginerii au reuşit să reducă rezistenţa la înaintare cu 60% comparativ cu modelul anterior. Cu un coeficient aerodinamic apropiat de cel al modelului Volt (0,28), noul Malibu va fi unul dintre cele mai eficiente autovehicule din punct de vedere aerodinamic din toată gama de autoturisme Chevrolet.

Clienţii pot alege între două variante de motorizare pe benzină sau diesel economice, cu 4 cilindri, o cilindree de 2 şi 2,4 litri şi o putere de 164 CP, respectiv 169 CP. În Europa, noul Malibu va fi disponibil atât cu o transmisie manuală, cât şi cu o versiune automată.

Noul Malibu va prezenta dotări standard pe toate pieţele la nivel mondial preccum 8 airbaguri. Sistemul de asistare la parcarea cu spatele şi camera video pentru marşarier sunt disponibile pentru nivelurile de echipare medii şi superioare. Securitatea activă va fi asigurată de: sistemul de control integral al tracţiunii, sistemul de control electronic al stabilităţii (ESC) în viraje, sistemul de distribuţie electronică a forţei de frânare (EBD), sistemul de asistare la frânare (BA), sistemul de control al frânării în viraje, sistemul hidraulic de asistare la frânare şi sistemul de control al cuplului.

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide