Apar detalii șocante despre bărbatul aflat la volanul unui Maserati în care el și alți doi prieteni au murit

Autor: David Andrei 18 mai 2021 Știri auto

Apar detalii șocante despre bărbatul aflat la volanul unui Maserati în care el și alți doi prieteni au murit. Cei trei au plecat noaptea de la o petrecere. Prietenii au încercat să-i oprească.

GALERIE FOTO

În noaptea de 15 spre 16 mai, pe DN17, în județul Suceava, bărbatul care se afla la volanul unui Maserati a pierdut controlul direcției, a lovit un cap de pod, iar mașina s-a răsturnat. El și alți doi prieteni s-au stins din viață, în ciuda eforturilor echipajelor SMURD sosite la fața locului.

Cei trei plecaseră de la o petrecere, în ciuda faptului că prietenii le-au zis să nu iasă pe șosea atât de târziu. Niciunul nu i-a băgat în seamă.

După accident, au apărut detalii uluitoare. Cel aflat la volan, Ionuț Mihai Moldovan, în vârstă de 32 de ani, nu a avut niciodată un permis de conducere, pentru nicio categorie de vehicule. Anchetatorii așteaptă acum rezultatele autopsiei pentru a afla dacă bărbatul era sub influența băuturilor alcoolice. El și prietenii săi petrecuseră la o pensiune înainte de a pleca la drum cu mașina.

Bărbatul aflat la volanul mașinii marca Maserati nu avea permis de conducere

Mai mult, trecutul bărbatului implică o serie de acțiuni juridice. Moldovan era sub control judiciar, fiind cercetat pentru trafic internațional de stupefiante și pentru constituirea unui grup infracțional, scrie Adevărul. Acesta trebuia să se prezinte periodic la poliție și nu avea dreptul de a părăsi țara. Documentul care atestă informația a fost găsit în mașina distrusă. Bărbatul fusese prins în flagrant de procurorii DIICOT Bistrița-Năsăud, la punctul de trecere a frontierei de la Vama Borș.

Pe contul unuia dintre cei care și-au pierdut viața în accident, Alexandru Peternel, într-o filmare de doar 12 secunde, apare exact autoturismul marca Maserati implicat în accidentul fatal.

În acest caz s-a deschis un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă.

VIDEO:

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide