Distracţie şi automobilism la Plaza România

Autor: Dan Vache 10 iul. 2009 Știri auto

Circuit de curse off-roadEvenimentul, dedicat exclusiv presei a fost unul cât se poate de distractiv, fiind puse la dispoziţie simulatoare de Formula 1, jocuri interactive Nintendo Wii, şi un circuit de curse off-road pentru maşini radio comandate. De asemenea, cei invitaţi au putut testa automobilele Mercedes-Benz de la Autoklass, printr-un mic test-drive pe ruta Plaza România-Bucureşti Mall.

Majoritatea celor prezenţi şi-au îndreptat atenţia spre competiţia de curse off road din zona Atrium, unde era amenajat un circuit cu toate ingredientele necesare: nisip, pietriş, copaci. Premiile acordate în cadrul acestei competiţii au constat într-un week-end către orice destinaţie cu unul din modelele Mercedes, o maşinuţă radio comandată pe care Promotor.ro a şi câştigat-o, şi un joc pe PC.

Drifting cu Titi AurPentru a completa paleta de evenimente dedicate automobilismului, pilotul de raliuri Titi Aur a susţinut o demonstraţie de drifting în pacarea din Plaza Romania.

Evenimentul de vară de la mall este completat de o tombolă care are puse îm joc excursii, trei maşini Audi A3 Cabriolet, o motocicletă Kawasaki ER 6 N, cinci scutere şi vouchere de cumpărături în magazinele din centrul comercial.

La evenimentul din Plaza Romaânia, Autoklass, centru autorizat vânzări şi service Mercedes-Benz, a prezentat modelele: CLC, GLK, GL,A-Class facelift, B-Class facelift, noul E-Class, Viano, C-Class Break, R-Class, ML şi CLS.

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide