Doi șoferi s-au luat la bătaie în trafic. Unul dintre ei e polițist local

Autor: Elena Luchian 19 iul. 2021 Știri auto

Doi șoferi s-au luat la bătaie în trafic la Suceava. În urma cercetărilor, polițiștii au aflat că unul dintre șoferi este de-al lor. Este polițist local cu atribuții pe linie rutieră.

GALERIE FOTO

Polițiștii de la Inspectoratul Județean de Poliție Suceava s-au autosesizat după ce imaginile au devenit virale pe internet. Incidentul a avut loc la Suceava, la intersecția străzii Mărășești cu bulevardul George Enescu, în dimineața zilei de vineri, 16 iulie.

În filmarea realizată de un participant la trafic se poate vedea încăierarea dintre cei doi șoferi. Filmarea surprinde momentul în care unul dintre ei încearcă să-l scoată pe celălalt din mașină. Acesta din urmă se apără cu picioarele pentru a scăpa de atac. Când adversarul său se îndepărtează, coboară și el din autoturism. deși și îl lovește pe celălalt cu piciorul drept, ținând în mână pantoful sport din piciorul stâng. Acesta ripostează și își pune adversarul la pământ pe carosabil.

Unul dintre cei doi șoferi care s-au luat la bătaie este polițist local cu atribuții pe linie rutieră

Poliția a deschis un dosar penal pentru infracțiunea de tulburare a ordinii și liniștii publice. Din primele cercetări reiese că unul dintre conducătorii auto implicați în această răfuială, cel îmbrăcat în haine de culoare neagră, este chiar polițist local, cu atribuții pe linie rutieră. Acesta a decis însă, să-și facă dreptate în trafic cu pumnii și picioarele. Câteva ore mai târziu, polițistul local a sesizat incidentul la poliție.

Se pare că această bătaie a izbucnit după ce cei doi șoferi nu s-au înțeles în privința priorității într-un sens giratoriu din Suceava.

“Întotdeauna le-am spus colegilor mei că, în timpul și în afara orelor de program, avem anumite responsabilități. Cine greșește plătește!”, a declarat șeful Poliției Locale Suceava, Ovidiu Doroftei pentru știrisuceava.net.

VIDEO:

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide