Două noi “şmecherii” care în cele mai multe cazuri sunt vitale pentru şoferi

Autor: Alexandru Banu 15 sept. 2017 Știri auto
Două noi “şmecherii” care în cele mai multe cazuri sunt vitale pentru şoferi

Să reluăm acum informaţiile despre noile 3 iPhone-uri lansate în 12 septembrie, e ca şi cum v-am anunţa cât s-a încheiat FCSB-Plzen. Inutil, ştiţi deja tot ceea ce trebuia să ştiţi despre ele. Mai ales că sunt foarte scumpe, lucru care nu e o surpriză.

Ne interesează însă cum ne ajută la volan. Iar aici, Apple chiar a făcut un progres mare pentru şofer. În primul rând, sesizează când eşti în maşină şi trece în modul silent,  în care nu-ţi mai permite să primeşti telefoane sau să fii deranjat de SMS-uri. În acelaşi timp, trimite automat un SMS către cei care te caută prin care le spune că eşti la volan. Ok, “nu-ţi permite” poate e prea mult spus, că până la urmă îi poţi dezactiva acest serviciu. Deşi e pentru siguranţa ta.

O a doua funcţie importantă e că într-o situaţie de urgenţă, în care poate nu stai să deschizi telefonul cu amprenta, poţi să apeşi butonul “power on” de 5 ori  şi prin swipe poţi apela 112.

Printre alte avantaje ale noilor telefoane sunt cu iOS11 ai o aplicaţie de hărţi mai bună şi posibilitatea de încărcare prin WiFi. Sunt maşini care au hotspot înăuntru şi astfel pot încărca telefonul.

 

 

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide