Drumurile care ucid cel mai mult în România

Autor: Alexandru Banu 02 ian. 2017 Știri auto
Drumurile care ucid cel mai mult în România

Poliţia rutiera a publicat un raport cu cele mai periculoase autostrăzi din România. Pe primul loc se află Bucureşti-Piteşti unde anul acesta au avut loc cele mai multe accidente. Următorul loc este ocupat de Autostrada Soarelui.

Conform unei publicaţii de ştiri, pe A1 au fost în ultimele zece luni cele mai multe accidente, 80 în care 10 oameni au murit. Imediat se află autostrada spre mare, cu 78 de accidente în aceeaşi perioadă. Urmeaza  A3, pe tronsonul Turda-Borş, cu 5 accidente.

Principalele cauze ale accidentelor sunt viteza şi momentele în care şoferii trec de pe o bandă pe alta fără să se asigure.

În vestul ţării şoferii au călcat pedala de acceleraţie fără niciun fel de ezitare. În mai puţin de un an de zile pe tronsonul Deva Nădlac au fost ridicate peste 250 de permise de conducere.

La permise reţinute, clasamentul continuă cu cei de pe autostrada Bucureşti- Piteşti unde au fost reţinute 191 de permise şi cu cei de pe A3, unde 177 de şoferi au rămas pietoni. Pe A2, oamenii legii au lăsat fără permis 174 de vitezomani.

Urmărește Promotor.ro pe Google News


Marius Vișan
Marius Vișan
Marius Vișan a poposit în lumea auto în anul 2015, însă cu jurnalismul online este familiarizat încă din anul 2006 când a început cursurile Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Contactul cu mașinile l-a luat la vârsta de 18 ani, odată cu obținerea permisului auto. Pasiunea ... citește mai mult

Comentarii
Inchide