Ea este femeia superbă care face șpagatul între mașini ca să-l imite pe Jean-Claude van Damme

Autor: David Andrei 11 aug. 2020 Știri auto

Anna Davydova a făcut șpagatul între două mașini ca să-l imite pe unul dintre idolii săi, Jean-Claude van Damme. Rusoaica a fost inspirată de celebrul clip din 2013, care promova sisteme de asistență dezvoltate de Volvo.

GALERIE FOTO

Anna Davydovna a fost gimnastă și model. Tânăra a devenit celebră pentru flexibilitatea sa în perioada în care practica gimnastica ritmică. Retrasă între timp din activitate, Anna atrage în continuare atenția, dar acum nu în competiții sportive, ci pe rețelele de socializare.

Într-una dintre cele mai recente postări pe Instagram, Anna face șpagatul între două mașini. Aceasta își sprijină picioarele de barele din spate a două automobile care stau, așa cum se poate observa din imagini, spate în spate. Filmarea arată cum unul dintre ele începe să se îndepărteze încet de celălalt, iar Anna ajunge într-un șpagat perfect. Mai mult, ea coboară sub nivelul la care îi rămân tălpile.

Replică la cascadoria lui Jean-Claude van Damme

Ceea ce a făcut Anna Davydova este o replică la celebrul clip cu Jean-Claude van Damme din 2013. Actorul a făcut atunci șpagatul între două camioane Volvo, care se deplasau în marșarier. Acestea s-au îndepărtat unul de celălalt, iar van Damme ajunge în șpagat.

Imaginile de atunci au stârnit controverse. Puțin au fost cei care au crezut că această cascadorie nu a fost, de fapt, rezultatul unor efecte speciale tipice producțiilor de la Hollywood. Ulterior, Volvo a publicat un “Making of” în care arată pregătirile pentru scena șpagatului. În ultimii ani, mai mulți vloggeri au parodiat șpagatul actorului din filmele de acțiune sau au încercat să-l imite. Evident, nu au avut la dispoziție camioane Volvo.

În același an, Chuck Norris i-a dat cea mai tare replică. Dar aceasta are la bază un trucaj. Actorul face șpagatul între două avioane aflate la altitudine de croazieră, în timp ce susține pe umeri nu mai puțin de 11 bărbați care formează imaginea unui brad de Crăciun.

VIDEO:

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide