Efficent Grip – cea mai eco anvelopă de la Goodyear

Autor: Cosmin Iordache 31 mart. 2009 Știri auto
Efficent Grip – cea mai eco anvelopă de la Goodyear

Goodyear EfficientGrip asigurã o reducere importantã a consumului de combustibil, duratã crescutã de exploatare şi performanţe excelente la frânarea pe carosabil umed, graţie tehnologiei inovative FuelSaving (Reducerea Consumului de Combustibil). Tehnologia FuelSaving include diverse inovaţii tehnologice cu impact direct asupra rezistenţei la rulare, indicatorul cheie de performanţã atunci când se doreşte reducerea consumului de combustibil şi a emisiilor de noxe.

EfficientGrip beneficiazã de numeroase îmbunãtãţiri pe lângã reducerea consumului de combustibil şi a emisiilor de noxe. Materialul compozit pe bazã de siliciu utilizeazã cea mai nouã generaţie de polimeri şi, în conformitate cu legislaţia Europeanã în vigoare, conţine un procent foarte redus de uleiuri aromatice policiclice. De reţinut cã Goodyear EfficientGrip este cu 10% mai uşoarã decât predecesoarea sa, aceastã reducere de material din corpul anvelopei determinând reducerea emisiilor de dioxid de carbon din timpul producţiei.

Materialul compozit inovativ al benzii de rulare de la EfficientGrip utilizeazã cea mai nouã generaţie de polimeri pentru îmbunãtãţirea duratei de exploatare. Banda de rulare beneficiazã şi de rigiditate optimizatã a profilului pentru o distribuire mult mai uniformã a presiunii în anvelopã. Astfel, se asigurã o duratã mai mare de exploatare şi o uzurã uniformã a benzii de rulare.

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide