Englezii sunt din nou Nr. 1. Divizia Mulliner a scos o maşină-capodoperă.

Autor: Alexandru Banu 29 nov. 2016 Știri auto

George Bamford este Omul cu Compania. Una atât de mare şi importantă în lumea luxului încât personlaizează şi accesorizează ceasuri Rolex. Adică după ce îţi iei un Rolex de zeci, sute de mii de euro, treci pe la “unchiu” George să-l facă şi mai bogat decât preţul de catalog. Bamford este cunoscut pentru personalizările cu negru (vorbim despre culoare).

 

Mulliner este divizia directă, încorporată, pentru personalizarea maşinilor Bentley. Ultima comandă a fost pentru acest Bamford şi a ieşit ceva care merită arătat. Sigur că nu mulţi clienţi sunt de acord să-şi expună maşinile de valoare, însă o asemenea colaborare le aduce ambelor brand-uri câştiguri de imagine, implicit clienţi.

 

Culoarea specială a acestui Bentley Mulsanne Speed este negru Beluga. Vopseaua de pe maşină şi de pe jante este aplicată printr-un proces complicat cu vaporizare.

 

Înăuntru avem tot negru în acelaşi ton şi doar cusăturile albastru neon mai taie un pic din eleganţa 100%. Ceea ce vedeţi între scaunele din spate este o cutie din fibră de carbon în care George Bamford poate să-ţi ţină ceasurile de prezentare.

Mulssane Speed are un motor V8 de 6.7 litri şi 540 de cai. 

BENTLEY MULLINER BAMFORD [GALERIE FOTO]

 

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide