Eroarea pe care o primesc în bord proprietarii de Dacia Spring. Posesorii de mașini electrice se întreabă ce înseamnă

Autor: Mihai Morcovescu 19 nov. 2021 Știri auto

Dacia Spring, primul model electric din istoria mărcii autohtone, face furori în toată Europa datorită prețului de circa 19.000 de euro.

Însă, tocmai din cauza faptului că este un vehicul pe baterii „low-cost” care este produs în China, cea mai mare piață pentru „electrice”, face ca modelul românesc să aibă și hibe, pe care mai mulți clienți nemulțumiți din România le-au descoperit și le-au făcut publice pe grupul de Facebook dedicat posesorilor de Spring și intitulat Dacia Spring Romania (Oficial).

„Ai un apel ratat de la Arafat”

INTRĂ ÎN GALERIA FOTO

Recent, primii 1.000 de clienții români au intrat în posesia Daciei Spring, iar unii dintre ei au început să descopere diverse probleme la hatchback-ul electric.

Primii care au raportat probleme cu noua Spring au fost proprietarii care au descoperit stupefiați că oglinzile exterioare încălzite nu sunt… încălzite așa cum credeau și cum scrie în cartea mașinii, deși acestea au fost incluse în preț.

Alții au rămas surprinși să constate că micuța urbană nu are inelul de centrare al jantelor, o soluție mai mult decât „low-cost”, care în unele țări este interzisă prin lege.

Cel mai recent caz de proprietar de Spring nemulțumit este cel al unui timișorean, membru al grupului amintit, care a raportat o eroare care i-a apărut în bord, și anume „Verifică apelare SOS”.

Postarea acestuia a fost luată în derâdere de unii internauți, care l-au luat peste picior pe autorul postării. „Ai un apel ratat de la Arafat”, i-a comentat sarcastic unul dintre membrii grupului Dacia Spring Romania (Oficial), în timp ce altul i-a spus că „Fac ei probe sa vadă dacă răspunzi”.

Un alt utilizator i-a comentat printr-o întrebare retorică: „Vezi ce se întâmplă dacă ai mers cu fix 90 km/h?!”. „Te-a simțit că ești nevaccinat!?”, „E pentru cei nevaccinați” și „Senzorul de Covid-19 si cel de citire facială al mașinii a detectat prezența virusului” sunt alte trei remarci pline de sarcasm care au fost făcute la adresa timișoreanului.

Sursa: Dacia Spring Romania (Oficial)

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: Facebook / Dacia Spring Romania (Oficial)


Mihai Morcovescu
Mihai Morcovescu
Sunt ziarist cu o experiență de peste 20 de ani în presa sportivă și auto din România, atât în print, cât și în online. Am scris de-a lungul timpului la Agerpres, Sport XXI, Jurnalul Național, Gazeta Sporturilor, ProSport, Autocar, AutoMotorsiSport.ro, Auto.ro, etc. De asemenea, am făcut ... citește mai mult

Comentarii
Inchide