EurotaxGlass’s – referinţa evaluării pentru maşini second hand

Autor: Dan Vache 05 mai 2009 Știri auto

EurotaxGlass’s este un observator independent, care, de peste 70 de ani, înregistrează informaţii din toate arealurile domeniului auto, în baze de date complete şi exhaustive. Cel mai important domeniu în care Eurotax, Glass’s şi Schwacke s-au făcut remarcaţi pe piaţa auto europeană ţine de evaluarea maşinilor second hand, având la bază o analiză exhaustivă a pieţei, modele matematice şi, cel mai important, o bază de date completă, cu sute de mii de tipuri de maşini.

De asemenea, printre soluţiile oferite de Eurotax Glass’s se numără şi informaţii complete legate de piaţa pieselor de schimb, a reparaţiilor şi lucrărilor din service. Rezultatele sunt disponibile atât pentru firmele interesate să fie la curent în businessul auto, cât şi pentru utilizatorul obişnuit.

Produsele EurotaxGlass’s sunt prezente în mai mult de 35 de ţări, fiind principalul furnizor de informaţii din domeniul auto pentru majoritatea actorilor de pe piaţă, de la constructori auto până la firme de leasing şi consultanţă. Piaţa de maşini second hand prezintă un interes deosebit – este şi normal, deoarece anual se vând aproape 15 milioane de maşini noi în Europa, însă tranzacţiile cu maşini second hand sunt chiar duble.

Deci un sistem credibil, independent şi exhaustiv, bazat pe o bază de date bine pusă la punct, este necesar pentru informarea potenţialilor clienţi, astfel încât aceştia să ia decizia cea mai bună de cumpărare.

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide